Biciclean – namenske pralnice za kolesa

3. mesto v kategoriji naj podjetniških idej

Pri Biciclean se zavedajo, da je kolesarstvo je v vseh pojavnih oblikah najhitreje rastoči segment športa in rekreacije. Porast povpraševanja po kolesih in opremi, prenočitvah in destinacijah prijaznim kolesarjem se stalno povečuje. Kolesarski turizem je živahna in rastoča dejavnost, ki ima ekonomske ter socialne koristi lokalno in širše.

Potreba po pranju koles se pojavlja stalno v vsakodnevnem, rekreativnem in športnem ter profesionalnem kolesarstvu. Kolesa se umažejo na asfaltnih površinah, makadamskih poteh in namenskih stezah, kolesarimo skozi vse leto in v vseh vremenskih razmerah. Jaka Čuk je podjetniško priložnost prepoznal v razvoju in ponudbi namenskih pralnic za kolesa. Kolo se na različnih terenih umaže in potrebno je pranje. Ne gre le za estetski vidik temveč tudi za vzdrževanje kolesa, saj le očiščeno in podmazano kolo deluje pravilno in dolgotrajno. Hkrati pa je njegov poslovni model zastavljen tako, da je produkt za kupce zasnovan tako, da jim generira dodaten prihodek saj je storitev pranja kolesa plačljiva.

Kupcu je nudeno stalno vzdrževanje, servis in podpora pri upravljanju pralnic. Potreba po pranju koles pa se pojavlja stalno. S pralnicami bi bilo primerno opremiti javno infrastrukturo ter turistične in športno rekreacijske kapacitete. Vse entitete, poslovni subjekti s postavitvijo pralnice koles obogatijo svojo ponudbo in s tem zvišajo standard storitev.

Za uporabnike ponujeno vrednost pralnice ponujajo v ponudbi popolnega čiščenja kolesa z vsemi namenskim funkcijami, ki so potrebne za temeljito očiščenje kolesa. S fazo izplakovanja uporabnik namoči in izplakne večje kose umazanije iz kolesa, z drugo funkcijo uporabnik z uporabo detergenta in krtače varno očisti vse dele kolesa. Pranje uporabnik zaključi z drugim izplakovanjem in sušenjem kolesa. Pravilno postavljene in razporejene pralnice ponudijo kolesarju popolno kolesarsko izkušnjo, saj lahko svoje kolesarjenje poleg regeneracije in okrepčila zaključi z očiščenim kolesom.

Biciclean je sveža ideja, ki sledi trendom na področju športa in turizma, hkrati pa ponuja rešitev, ki je koristna za kupca in končnega uporabnika. Ponujajo rešitev, ki je na našem trgu še ni zaslediti.

FB: facebook.com

operikolo.siNatečaj je aktivnost v projektu Formica 4 Cerkno-Idrija-Logatec, ki je sofinanciran s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republike Slovenije.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.


GuODLE – kava, ki poudarja ''tvoj'' trenutek

Jakob Trpin je tisti, ki se skriva za dišečo skodelico mešanice GuODLE kave. GuODLE kava te lepo predrami, spodbudi, da si vzameš trenutek zase in v njem popolno uživaš.Ideja...

Hottie.si - prenosne peči, kjer so v ospredje postavili lastnost praktičnosti, hkrati pa izhajali iz simulacij pogojev oz. termike statične krušne peči

Hottie.si - več modelov prenosnih peči, kjer so v ospredje postavili lastnost praktičnosti, hkrati pa izhajali iz simulacij pogojev oz. termike statične krušne peči1. mesto v...

Indigo Vintage Shop – trgovina z rabljenimi oblačili in drugim blagom, ki deluje na spletu in v fizični trgovini

Tjaša Nardin se je odločila, da bo v lokalnem okolju dodala svoj košček v mozaiku trajnostnega nakupovanja in tako odprla prvo trgovini z rabljenimi oblačili in drugim blagom v Idriji...

Partnerji