[Idrija] Predstavitev podjetniške zgodbe - Malinca

torek, 21. julij 2020 - 17:00

Malinca je blagovna znamka z zdravo prehrano, prehranskimi dodatki in naravno kozmetiko, hkrati pa tudi portal z recepti in nasveti za zdravo življenje. Pod imenom Malinca se skrivata Nastja in Andreja, ki sta sedem let nazaj svojo strast do zdravega življenja spremenili v posel. Na začetku, ko sta začeli s spletno trgovino, sta dobivali le po nekaj naročil na dan, danes jih tudi po 200 in od tega lahko živita. V njuni ekipi je še 5 deklet in 3 fantje, in skupaj so ustvarili uspešno in prepoznavno podjetje.

Nekaj poudarkov iz vsebine dogodka: predstavitev podjetniške zgodbe in podjetja Malinca, podjetniški začetki, marketinški pristopi, vodenje podjetja in veliko praktičnih primerov.

Kdaj: torek, 21. julij, od 17. do 19. ure

Kje: Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija d.o.o. Idrija, Mestni trg 2, Idrija 

Izvajalka: Nastja Kramer (Malinca), ustanoviteljica podjetja

Prijave: prijave so obvezne. Število mest je omejeno zaradi spoštovanja ukrepov za preprečevanje širjenja epidemije. Udeleženci morate imeti s seboj maske. 

Prijavite se lahko preko spodnjega prijavnega obrazca, na elektronski naslov: izobrazevanje@icra.si ali po telefonski številki 05 37 43 913. Prijave zbiramo do zasedbe prostih mest.

VABILO

Dogodek je za udeležence brezplačen, saj je sofinanciran s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republike Slovenije, v okviru projekta Formica 3 Cerkno-Idrija-Logatec.

Vljudno vabljeni!

1. mesto v kategoriji najboljših podjetniških praks: Pasji spa Alia

Podjetje Pasji spa Alia je prvo tovrstno podjetje na Cerkljanskem. Dejavnost podjetja je striženje in nega ljubljenčkov po standardih, striženje glede na želje strank ali striženje po novih...

1. mesto v kategoriji naj podjetniških idej – Brain UN-lock – OŠ Cerkno

Idejo, ki je na natečaju dosegla prvo mesto, so na natečaj prijavili učenci OŠ Cerkno. Svoj izdelek so poimenovali Brain UN-lock. Njihova ideja je inovativna rešitev za vse starše, ki...

2. mesto v kategoriji najboljših podjetniških praks: Črna Zračka

Zgodba Črne z-račke se je začela aprila 2010, ko je bila Urška Pirc v sklopu dogodka Očistimo Slovenijo v enem dnevu povabljena k sodelovanju na modni reviji. Zahteva za sodelovanje na...

Partnerji