[CERKNO] Nasveti za učinkovit marketing in uspešno prodajo

sreda, 17. junij 2020 - 17:00

VABILO NA PREDAVANJE »Nasveti za učinkovit marketing in uspešno prodajo«

Občina Cerkno v sodelovanju z LTO Laufar Cerkno organizira predavanje z naslovom »Nasveti za učinkovit marketing in uspešno prodajo«, ki bo v sredo, 17. junija, ob 17.00 uri, v prostorih Večnamenskega centra Cerkno (Bevkova ulica 22).

Marketing je kompleksna dejavnost, ki jo mora izvajati vsako podjetje, ne glede na svojo velikost. Koncept marketinga temelji na usmerjenosti h kupcu, prepoznavanju in preučitvi njegovih potreb ter prodaji izdelkov/storitev, ki ustrezajo VAŠEMU kupcu. 

Ste na začetku poslovne poti in si želite izvedeti kako prepoznati svojega kupca ter ga ustrezno nagovoriti? Ste podjetnik, ki želi izvedeti kako izboljšati svoje marketinške aktivnosti ter tako doseči  večjo prodajo?

Vsebina predavanja:

o  Kdo je moj kupec in zakaj je "pravzaprav VSI" zelo napačen odgovor;

o  kako razumeti kupca;

o  razlaga prodajnega lijaka;

o  kako mi lahko digitalni kanali pomagajo tudi pri tradicionalnih panogah.

Predavanje bo izvedel Rok Stritar - soustanovitelj spletne trgovine Kibuba, sodelavec Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani, moderator start up vikendov, mentor v podjetniških pospeševalnikih, inkubatorjih ter izvajalec podjetniških delavnic.

Predvideno trajanje: 2 uri

Za udeležbo na dogodku je potrebna predhodna prijava. Prijavite se lahko na elektronski naslov: minca.slakonja@visitcerkno.si ali na telefonsko številko: 064 277 696. Število mest je omejeno. Prijave zbiramo do zasedbe prostih mest.

Udeležba na dogodku je za udeležence brezplačna, saj je sofinancirana s strani Republike Slovenije in Evropskega sklada za regionalni razvoj, v okviru projekta FORMICA 3 Cerkno-Idrija-Logatec. Partnerji in tudi sofinancerji projekta so: LAS s CILjem, Občina Idrija, Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija d.o.o., Žan Menart s.p., Občina Logatec in Občina Cerkno.

Strateški pristop k marketingu ima pomemben vpliv na rast podjetja.

Lepo vabljeni vsi, ki želite narediti korak naprej na svoji poslovni poti!


GuODLE – kava, ki poudarja ''tvoj'' trenutek

Jakob Trpin je tisti, ki se skriva za dišečo skodelico mešanice GuODLE kave. GuODLE kava te lepo predrami, spodbudi, da si vzameš trenutek zase in v njem popolno uživaš.Ideja...

Hottie.si - prenosne peči, kjer so v ospredje postavili lastnost praktičnosti, hkrati pa izhajali iz simulacij pogojev oz. termike statične krušne peči

Hottie.si - več modelov prenosnih peči, kjer so v ospredje postavili lastnost praktičnosti, hkrati pa izhajali iz simulacij pogojev oz. termike statične krušne peči1. mesto v...

Indigo Vintage Shop – trgovina z rabljenimi oblačili in drugim blagom, ki deluje na spletu in v fizični trgovini

Tjaša Nardin se je odločila, da bo v lokalnem okolju dodala svoj košček v mozaiku trajnostnega nakupovanja in tako odprla prvo trgovini z rabljenimi oblačili in drugim blagom v Idriji...

Partnerji