[CERKNO] Nasveti za učinkovit marketing in uspešno prodajo

sreda, 17. junij 2020 - 17:00

VABILO NA PREDAVANJE »Nasveti za učinkovit marketing in uspešno prodajo«

Občina Cerkno v sodelovanju z LTO Laufar Cerkno organizira predavanje z naslovom »Nasveti za učinkovit marketing in uspešno prodajo«, ki bo v sredo, 17. junija, ob 17.00 uri, v prostorih Večnamenskega centra Cerkno (Bevkova ulica 22).

Marketing je kompleksna dejavnost, ki jo mora izvajati vsako podjetje, ne glede na svojo velikost. Koncept marketinga temelji na usmerjenosti h kupcu, prepoznavanju in preučitvi njegovih potreb ter prodaji izdelkov/storitev, ki ustrezajo VAŠEMU kupcu. 

Ste na začetku poslovne poti in si želite izvedeti kako prepoznati svojega kupca ter ga ustrezno nagovoriti? Ste podjetnik, ki želi izvedeti kako izboljšati svoje marketinške aktivnosti ter tako doseči  večjo prodajo?

Vsebina predavanja:

o  Kdo je moj kupec in zakaj je "pravzaprav VSI" zelo napačen odgovor;

o  kako razumeti kupca;

o  razlaga prodajnega lijaka;

o  kako mi lahko digitalni kanali pomagajo tudi pri tradicionalnih panogah.

Predavanje bo izvedel Rok Stritar - soustanovitelj spletne trgovine Kibuba, sodelavec Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani, moderator start up vikendov, mentor v podjetniških pospeševalnikih, inkubatorjih ter izvajalec podjetniških delavnic.

Predvideno trajanje: 2 uri

Za udeležbo na dogodku je potrebna predhodna prijava. Prijavite se lahko na elektronski naslov: minca.slakonja@visitcerkno.si ali na telefonsko številko: 064 277 696. Število mest je omejeno. Prijave zbiramo do zasedbe prostih mest.

Udeležba na dogodku je za udeležence brezplačna, saj je sofinancirana s strani Republike Slovenije in Evropskega sklada za regionalni razvoj, v okviru projekta FORMICA 3 Cerkno-Idrija-Logatec. Partnerji in tudi sofinancerji projekta so: LAS s CILjem, Občina Idrija, Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija d.o.o., Žan Menart s.p., Občina Logatec in Občina Cerkno.

Strateški pristop k marketingu ima pomemben vpliv na rast podjetja.

Lepo vabljeni vsi, ki želite narediti korak naprej na svoji poslovni poti!


1. mesto v kategoriji najboljših podjetniških praks: Pasji spa Alia

Podjetje Pasji spa Alia je prvo tovrstno podjetje na Cerkljanskem. Dejavnost podjetja je striženje in nega ljubljenčkov po standardih, striženje glede na želje strank ali striženje po novih...

1. mesto v kategoriji naj podjetniških idej – Brain UN-lock – OŠ Cerkno

Idejo, ki je na natečaju dosegla prvo mesto, so na natečaj prijavili učenci OŠ Cerkno. Svoj izdelek so poimenovali Brain UN-lock. Njihova ideja je inovativna rešitev za vse starše, ki...

2. mesto v kategoriji najboljših podjetniških praks: Črna Zračka

Zgodba Črne z-račke se je začela aprila 2010, ko je bila Urška Pirc v sklopu dogodka Očistimo Slovenijo v enem dnevu povabljena k sodelovanju na modni reviji. Zahteva za sodelovanje na...

Partnerji