[CERKNO] Osnove digitalnega oglaševanja – Nasveti za uspešno prodajo preko spleta

sreda, 10. julij 2019 - 17:00

Vabimo vas na predavanje z naslovom »Osnove digitalnega oglaševanja – Nasveti za uspešno prodajo preko spleta«, ki bo v sredo, 10. julija 2019, ob 17. uri, v prostorih Coworkinga Cerkno (Bevkova ul. 22).

Predavanje se osredotoča na osnove nastopa podjetja na digitalnem kanalu. Namen predavanja je dvigniti poznavanje področja in hkrati vzbuditi zavedanje potenciala, ki ga prinaša digitalno oglaševanje. V središču sodobnega digitalnega nastopa mora biti uporabnik, zato je predavanje osredotočeno na uporabnika in njegovo nakupno pot.

Udeleženci boste s pomočjo praktičnih primerov spoznali osnove digitalnega oglaševanja, preko ključnih tem, ki so: Uporabnik in marketinški trendi; trendi v digitalnem marketingu; odločitvena pot potrošnika; mobilni uporabniki; See-Think-Do-Care model; ROPO učinek (Raziskovanje na spletu in tradicionalen nakup ), ciljne skupine.

Predavanje bo izvedel Andraž Štalec, direktor podjetja Red Orbit.

Red Orbit je edino slovensko podjetje s certifikatom Google Analytics Certified Partner, kar jim omogoča dostop do naprednih orodij in podpore v sodelovanju z Googlom. S kar 7 certificiranimi Google AdWords strokovnjaki in 3 certificiranimi Google Analytics strokovnjaki, pa se uvrščajo v sam vrh digitalnih agencij v regiji.

Predvideno trajanje predavanja je 2 uri.

Za udeležbo na dogodku je potrebna predhodna prijava. Prijavite se lahko na elektronski naslov: minca.slakonja@visitcerkno.si ali na telefonsko številko: 064 277 696. Število mest je omejeno. Prijave zbiramo do zasedbe prostih mest.

Udeležba na predavanju je za udeležence brezplačna, saj je sofinancirana s strani Republike Slovenije in Evropskega sklada za regionalni razvoj, v okviru projekta FORMICA 2 Cerkno-Idrija-Logatec. Partnerji in tudi sofinancerji projekta so: LAS s CILjem, Občina Idrija, Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija d.o.o., Občina Logatec in LTO Laufar Cerkno.

Lepo vabljeni!

VABILO


[IDRIJA] Upravljanje podjetniškega premoženja

UPRAVLJANJE PODJETNIŠKEGA PREMOŽENJAKako upravljati podjetniško premoženje in katere napake so najpogostejše pri razporejanju financ? Ali veste kam s finančnimi...

[IDRIJA] Oblikovanje blagovne znamke v turizmu

OBLIKOVANJE BLAGOVNE ZNAMKE V TURIZMURazmišljate o poslovnih priložnostih v turizmu? Pa veste kako pristopiti k zasnovi identitete tržne znamke in njene zgodbe ter...

[IDRIJA] Spoznajte najsodobnejše prodajne veščine najboljših prodajalcev - Interaktivna prodajna delavnica za podjetnike

SPOZNAJTE NAJSODOBNEJŠE PRODAJNE VEŠČINE NAJBOLJŠIH PRODAJALCEVInteraktivna prodajna delavnica za podjetnikeNamen...

Partnerji