[IDRIJA] Spoznajte najsodobnejše prodajne veščine najboljših prodajalcev - Interaktivna prodajna delavnica za podjetnike

petek, 05. julij 2019 - 09:00

SPOZNAJTE NAJSODOBNEJŠE PRODAJNE VEŠČINE NAJBOLJŠIH PRODAJALCEV

Interaktivna prodajna delavnica za podjetnike

Namen delavnice je udeležence seznaniti s spremembami, ki jih danes narekujejo trendi v prodaji ter vse bolj zahtevni in informirani kupci. Danes je pomembno poosebiti prodajni nastop do kupca in mu omogočiti najboljšo prodajno izkušnjo.

Najsodobnejša prodajna tehnika  - H2H (Human2Human) stremi k prodaji na podlagi poznavanja in razumevanja različnih tipov osebnosti kupcev. Vaši kupci so namreč vsak dan, z vseh strani, bombardirani z raznimi ponudbami, popusti, akcijami in informacijami. Namesto da izgubljate čas in energijo s prodajo, polno presežnikov in obljub, se raje začnite pogovarjati z njimi in razumeti njihove potrebe.

Na delavnici boste:

-  spoznali razliko med prodajo nekoč in danes (kaj danes še vedno deluje in kaj zagotovo ne deluje več),

-  spoznali trende sodobne Human2Human prodaje,

-  spoznali, katere lastnosti prodajalca danes kupci najbolj cenijo,

-  znali skozi prodajni proces ugotoviti, kaj kupca v resnici skrbi pri sprejemanju odločitev o nakupu,

-  spoznali piramido prodajnega procesa – star proti novemu modelu prodaje,

-  spoznali lijak postavljanja prodajnih vprašanj,

-  spoznali tehnike aktivnega poslušanja,

-  spoznali načine komplementarne prodaje.

Izobraževanje je namenjeno prodajalcem, vodjem prodaje, poslovodjem, vodjem oddelkov in vsem, ki radi delate v prodaji in komunicirate z ljudmi.

Kdaj: petek, 5. julij 2019, od 9. do 13. ure

Kje: Coworking Idrija, Arkova ulica 43, Idrija

O predavateljici: Anja Žagar je direktorica podjetja Valentia in ima številne izkušnje pri svetovanju glede prodaje večjim slovenskim podjetjem, kot so Sanolabor, Mercator, Sparkasse Banka, Mestne lekarne, Pomurske lekarne, Gospodarska zbornica Slovenije itd.

Prijaveprijave so obvezne. Prijavite se lahko na elektronski naslov: mateja.bizjak@icra.si ali po telefonski številki 05 37 43 911. Prijave zbiramo do zasedbe prostih mest.

Dogodek je za udeležence brezplačen, saj je sofinanciran s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republike Slovenije, v okviru projekta Formica 2 Cerkno-Idrija-Logatec.

Vljudno vabljeni!

VABILO

[IDRIJA] Delavnica o Facebook oglaševanju in uporabi oglaševalskega orodja v praksi

Delavnica z Red OrbitDELAVNICA O FACEBOOK OGLAŠEVANJU IN UPORABI OGLAŠEVALSKEGA ORODJA V PRAKSIVsebina delavnice:Osnovna razlaga...

[IDRIJA] Google oglaševanje in uporaba orodij v praksi

GOOGLE OGLAŠEVANJE IN UPORABA ORODIJ V PRAKSIDelavnico izvaja Jure Veber iz podjetja Red OrbitNaj vas stranke opazijo natančno takrat, ko v...

[CERKNO] Predstavitev primera dobre prakse sobodajalstva v lokalnem okolju: Apartmaji Laznica

Občina Cerkno v sodelovanju z LTO Laufar Cerkno organizira dogodek z naslovom »Predstavitev Apartmajev Laznica kot primer dobre prakse sobodajalstva v lokalnem okolju«, ki...

Partnerji