[CERKNO] Cerkno ZA zeleni turizem

četrtek, 16. maj 2019 - 17:00

VABILO NA DOGODEK »Cerkno ZA zeleni turizem«

LTO Laufar Cerkno organizira dogodek z naslovom »Cerkno ZA zeleni turizem«, ki bo v četrtek, 16. maja, ob 17. uri, v Hotelu Cerkno (Sedejev trg 8).

S priključitvijo k Zeleni shemi slovenskega turizma, smo se leta 2016 kot destinacija zavezali k trajnostnemu delovanju. Nadgradnja turistične ponudbe v skladu s trajnostnim razvojem, nam kot destinaciji predstavlja velik izziv. Potencial prepoznavamo v kreiranju novih zgodb in oblikovanju inovativnih turističnih produktov, ki bodo v destinacijo pripeljali več obiskovalcev tudi izven zimske sezone.

Na dogodku boste:

  • Spoznali podjetniško idejo KUL-tura na Cerkljanskem – turistični produkt, s katerim se je ekipa osnovnošolcev OŠ Cerkno uvrstila med 10 polfinalistov na vseslovenskem podjetniškem tekmovanju POPRI.
  • Slišali vse o natečajih za spodbujanje inovativnosti v slovenskem turizmu (Snovalec, Sejalec). Kratko predstavitev bo izvedla Tina Hedi Zakonjšek iz Zavoda Novi turizem.
  • Izvedeli kako oblikovati inovativni turistični produkt. Na predavanju boste spoznali osnovne smernice inovativnega razmišljanja; izvedeli kakšna je pomembnost poznavanja trendov v turistični industriji ter v življenjskih slogih turistov in kako navedeno vpeti v svet turistične ponudbe ter oblikovanja turističnih doživetij, tudi s pomočjo primerov dobre prakse. Predaval bo dr. Andrej Pompe, direktor izobraževalne ustanove Brand Business School.

Po uradnem delu dogodka, vabljeni tudi na sproščeno druženje ob zelenih prigrizkih Hotela Cerkno.  

Predvideno trajanje dogodka je dve uri in pol.

Za udeležbo na dogodku je potrebna predhodna prijava. Prijavite se lahko na elektronski naslov: minca.slakonja@visitcerkno.si ali na telefonsko številko: 064 277 696. Število mest je omejeno. Prijave zbiramo do zasedbe prostih mest.

Udeležba na dogodku je za udeležence brezplačna, saj je sofinancirana s strani Republike Slovenije in Evropskega sklada za regionalni razvoj, v okviru projekta FORMICA 2 Cerkno-Idrija-Logatec. Partnerji in tudi sofinancerji projekta so: LAS s CILjem, Občina Idrija, Občina Cerkno, Občina Logatec in LTO Laufar Cerkno.

Lepo vabljeni.

VABILO

[IDRIJA] Delavnica o Facebook oglaševanju in uporabi oglaševalskega orodja v praksi

Delavnica z Red OrbitDELAVNICA O FACEBOOK OGLAŠEVANJU IN UPORABI OGLAŠEVALSKEGA ORODJA V PRAKSIVsebina delavnice:Osnovna razlaga...

[IDRIJA] Google oglaševanje in uporaba orodij v praksi

GOOGLE OGLAŠEVANJE IN UPORABA ORODIJ V PRAKSIDelavnico izvaja Jure Veber iz podjetja Red OrbitNaj vas stranke opazijo natančno takrat, ko v...

[CERKNO] Predstavitev primera dobre prakse sobodajalstva v lokalnem okolju: Apartmaji Laznica

Občina Cerkno v sodelovanju z LTO Laufar Cerkno organizira dogodek z naslovom »Predstavitev Apartmajev Laznica kot primer dobre prakse sobodajalstva v lokalnem okolju«, ki...

Partnerji