[CERKNO] Vabilo na delavnico ''Premagajmo stres!''

ponedeljek, 11. marec 2019 - 17:00

VABILO NA DELAVNICO »Premagajmo stres!«

LTO Laufar Cerkno v sodelovanju s Centrom za krepitev zdravja ZD Idrija organizira praktično delavnico z naslovom »Premagajmo stres!«, ki bo potekala štiri zaporedne ponedeljke, s pričetkom 11. marca 2019ob 17. uri, v prostorih Coworkinga Cerkno (VCC, Bevkova ul. 22).

Besedo stres v vsakdanjem življenju pogosto uporabljamo, ko smo preobremenjeni in se soočamo s kopico različnih zahtev. Te so lahko povezane s službo, šolo, odnosi, financami ali mnogimi drugimi situacijami. Stresu se ni mogoče povsem izogniti, lahko pa se naučimo, kako se z njim bolje spoprijemati, da bo naše življenje uspešnejše in bolj zdravo. 

Delavnica obsega 4 tedenska srečanja v skupini po 90 minut.

Udeleženci boste spoznali osnovne značilnosti doživljanja stresa, vzroke zanj ter načine njegovega obvladovanja. Pridobili boste znanja in veščine, s katerimi si lahko pomagate in izboljšate svoje počutje (tehnike sproščanja, tehnike preusmerjanja misli in čustev, načrtovanje odziva na stresne situacije, razvijanje čustvenega zavedanja itd.).

Vsebine posameznih srečanj:

  • Prvo srečanje: Stres in travma
  • Drugo srečanje: Duševne in telesne motnje povezane s stresom in travmo
  • Tretje srečanje: Razvijanje čustvenega zavedanja; prepoznavanje in obvladovanje čustev
  • Četrto srečanje: Moji viri moči

Delavnico bo vodila Martina Lukan, univ. dipl. psihologinja.

Za udeležbo na dogodku je potrebna predhodna prijava. Prijavite se lahko na elektronski naslov: minca.slakonja@visitcerkno.si ali na telefonsko številko: 064 277 696. Število mest je omejeno. Prijave zbiramo do zasedbe prostih mest.

Delavnica je za udeležence brezplačna. Izvedena bo v okviru projekta »FORMICA 2 Cerkno-Idrija-Logatec«, ki je sofinanciran s strani Republike Slovenije in Evropskega sklada za regionalni razvoj ter projekta »Nadgradnja in razvoj preventivnih programov ter njihovo izvajanje v primarnem zdravstvenem varstvu in lokalnih skupnostih«, ki je sofinanciran s strani Republike Slovenije in Evropske Unije iz Evropskega socialnega sklada.

Vzemimo si čas zase in poskrbimo za svoje zdravje.

Lepo vabljeni!

Celotno vabilo si lahko ogledate TUKAJ.

[IDRIJA] Od podjetnika do managerja

Velikokrat se poraja vprašanje, ali je lahko podjetnik hkrati tudi manager. Naš gost Rok Stritar nam bo razložil, kje je razlika in zakaj podjetnik ni nujno...

[IDRIJA] Poslovni začetki Protocamel, d.o.o.

Vsak posel se začne z drzno idejo in nadaljuje s pogumno izvedbo. Kdor ne odneha, bo na koncu dosegel poslovni uspeh. To je lepa mantra, a marsikomu se zdi, da je...

[CERKNO] Priložnosti za podjetne mlade talente

VABILO NA DOGODEK  »Priložnosti za podjetne mlade talente«LTO Laufar Cerkno organizira dogodek z naslovom »Priložnosti za mlade v...

Partnerji