[CERKNO] Vabilo na predavanje ''Predstavitev aktualnih razpisov EKO sklada''

četrtek, 24. januar 2019 - 17:00

VABILO NA PREDAVANJE »Predstavitev aktualnih razpisov EKO sklada«

LTO Laufar Cerkno v sodelovanju z mrežo ENSVET organizira predavanje z naslovom »Predstavitev aktualnih razpisov EKO sklada«, ki bo v četrtek, 24. januarja 2019, ob 17. uri, v prostorih Coworkinga Cerkno (VCC, Bevkova ul. 22).

Na predavanju boste izvedeli podrobnosti in novosti v razpisih Eko sklada s področij:

  • nepovratnih finančnih spodbud za stanovanjske stavbe;
  • nepovratnih finančnih spodbud za večstanovanjske stavbe;
  • nepovratnih finančnih spodbud za pravne osebe;
  • kreditiranja okoljskih naložb občanov in pravnih oseb.

Poleg predstavitve še vseh ostalih aktualnih razpisov Eko sklada, boste prejeli tudi odgovore na vprašanja: Kateri ukrepi v energetsko obnovo se subvencionirajo? Kdaj se lahko pridobi ugoden kredit EKO Sklada? Na kaj moramo biti pozorni pri izpolnjevanju vlog, da bo vloga popolna, pri razpisih za enostanovanjske in večstanovanjske stavbe?

Predavanje, namenjeno podjetjem in zainteresiranim posameznikom, bo izvedel Primož Krapež, energetski svetovalec mreže ENSVET.

Predvideno trajanje dogodka je eno uro.

Za udeležbo na dogodku je potrebna predhodna prijava. Prijavite se lahko na elektronski naslov: minca.slakonja@visitcerkno.si ali na telefonsko številko: 064 277 696. Število mest je omejeno. Prijave zbiramo do zasedbe prostih mest.

 Predavanje je za udeležence brezplačno, saj je sofinancirano s strani Republike Slovenije in Evropskega sklada za regionalni razvoj, v okviru projekta FORMICA 2 Cerkno-Idrija-Logatec. Partnerji in tudi sofinancerji projekta so: LAS s CILjem, Občina Idrija, Občina Cerkno, Občina Logatec in LTO Laufar Cerkno.

Lepo vabljeni!

Celotno vabilo si lahko ogledate TUKAJ

[IDRIJA] Podjetniški zajtrk - Zaposlovanje državljanov EU/EGP in Švice

Vabimo vas na podjetniški zajtrk, ki bo 12.2.2019 ob 9.00 uri v Coworking Idrija, Arkova 43, 5280 Idrija.TEMA: ZAPOSLOVANJE DRŽAVLJANOV EUKje v Evropi lahko najdem primeren kader...

[CERKNO] Kako iz prave ideje razviti uspešno poslovno zgodbo

VABILO NA DELAVNICO:  »Kako iz prave ideje razviti uspešno poslovno zgodbo« LTO Laufar Cerkno organizira delavnico z naslovom »Kako iz prave ideje...

Brezplačna delavnica DIGITALNEGA MARKETINGA

Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija vas vabi k vpisu v delavnico DIGITALNEGA MARKETINGA v Idriji Že nekaj časa velja rek v poslu: »Če te ni na...

Partnerji