Vabilo na delavnico naprednega nastopanja

torek, 08. januar 2019 - 17:00

Odličen javni nastop in izjemno prezentiranje sta ključni veščini dobrih govorcev. Uspešno prezentiranje predstavlja več kot samo posredovanje informacij – spodbuja koncentracijo in pozornost, odkriva najpomembnejše informacije in omogoča učinkovito učenje.

Zato je zelo pomembno, da smo v svoji komunikaciji in svojih predstavitvah jasni, zanimivi in kredibilni. Dober nastop je poleg strokovnosti rezultat pripravljenosti, suverenosti in samozavesti – veščin, ki  jih lahko do potankosti izpilimo s treningi. 

Oktobra 2018 smo z Anjo Križnik Tomažin pripravili uspešno delavnico javnega nastopanja. Zaradi izražene želje po nadaljevanju izobraževanja smo Anjo ponovno povabili k sodelovanju. Tokrat bo za nas pripravila praktično nadaljevalno delavnico javnega nastopanja, za manjše število udeležencev, s čimer bo možna individualna obravnava vsakega udeleženca. Praktična delavnica z manjšim številom udeležencev v trajanju 4 šolskih ur bo v vaš nastop vlila še več samozavesti, pristnosti in prepričljivosti.

Kdaj: torek, 8. januar 2019, z začetkom ob 17. uri.

Trajanje: delavnica bo trajala 4 šolske ure, do 20. ure, z vmesno kratko pavzo.

Kje: Coworking Idrija, Arkova ulica 43.

Predavateljica: delavnico bo izvedla Anja Križnik Tomažin, strokovnjakinja javnega in poslovnega nastopanja, trenerka komunikacijskih veščin, certificirana executive in Jungian coach-inja ter SDI mojstrica. Anjino široko znanje in bogate izkušnje na področju javnega nastopanja in komuniciranja so rezultat njene dolge uspešne kariere televizijske voditeljice, 10 let dela trenerke, fasilitatorke in predavateljice ter strastne iskalke znanja o različnih načinih komuniciranja in metodah coachinga v zadnjih šestih letih. Svoje znanje prenaša na posameznike in skupine pri izpopolnjevanju njihovega nastopa, komuniciranja ter osebne in poslovne rasti.

Pomembno: da bomo izobraževanje čim bolje izkoristili za vašo nadgradnjo, vas prosimo, da na delavnico s seboj prinesete eno vašo predstavitev dolžine 5 minut, na kateri boste gradili svoj nastop. Predstavitev je lahko o čemerkoli, lahko je predstavitev podjetja, produkta, storitve, oddelka, delovnega mesta itd. V ta namen ni potrebno delati nove predstavitve, uporabite lahko kakšno obstoječo. Predstavitev je lahko s PPT ali brez. Morebitno predstavitev prinesite na USB ključku.

Prijave: za udeležbo na predavanju je potrebna predhodna prijava. Prijavite se lahko na elektronski naslov: mateja.bizjak@icra.si ali po telefonski številki 05 37 43 911.

Delavnica je za udeležence brezplačna, saj je sofinancirana s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republike Slovenije, v okviru projekta FORMICA 2 CERKNO-IDRIJA-LOGATEC. Partnerji in tudi sofinancerji projekta so: Občina Idrija, Občina Cerkno, Občina Logatec in LAS s CILjem.

Število mest je omejeno. Prijave zbiramo do zasedbe prostih mest.

Vljudno vabljeni!

VABILO

[IDRIJA] Delavnica o Facebook oglaševanju in uporabi oglaševalskega orodja v praksi

Delavnica z Red OrbitDELAVNICA O FACEBOOK OGLAŠEVANJU IN UPORABI OGLAŠEVALSKEGA ORODJA V PRAKSIVsebina delavnice:Osnovna razlaga...

[IDRIJA] Google oglaševanje in uporaba orodij v praksi

GOOGLE OGLAŠEVANJE IN UPORABA ORODIJ V PRAKSIDelavnico izvaja Jure Veber iz podjetja Red OrbitNaj vas stranke opazijo natančno takrat, ko v...

[CERKNO] Predstavitev primera dobre prakse sobodajalstva v lokalnem okolju: Apartmaji Laznica

Občina Cerkno v sodelovanju z LTO Laufar Cerkno organizira dogodek z naslovom »Predstavitev Apartmajev Laznica kot primer dobre prakse sobodajalstva v lokalnem okolju«, ki...

Partnerji