PRIDOBIVANJE VIROV FINANCIRANJA - Ali je kaj sredstev za naše podjetnike? Kje dobiti sredstva za podjetniške projekte?

torek, 18. september 2018 - 17:00

Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija d.o.o. Idrija vas vabi na delavnico: PRIDOBIVANJE VIROV FINANCIRANJA - Ali je kaj sredstev za naše podjetnike? Kje dobiti sredstva za podjetniške projekte?

Pregled slovenskih in evropskih programov za sofinanciranje podjetniških projektov s poudarkom na mikro, malih in srednje velikih podjetjih in na kaj morajo biti podjetniki še posebej pozorni pri pripravi in ustreznem vodenju projekta, financiranega z EU sredstvi, in kako se uspešno prijaviti na razpis. Kaj je crowdfunding, poslovni angeli? Ali obstajajo alternative?

Kdaj:torek, 18. 9. 2018, ob 17:00 uri

Trajanje:2 uri

Kje:Coworking Idrija, Arkova 43, 5280 Idrija

Predavateljica: Kaja Andrlič

Prijave:za udeležbo na predavanju je potrebna predhodna prijava na e-mail tina.lisac@icra.si ali 05 37 20 180. Prijave zbiramo do zasedbe prostih mest.


VSEBINA SEMINARJA:

  • Pregled slovenskih in evropskih programov za sofinanciranje podjetniških projektov s poudarkom na mikro, malih in srednje velikih podjetjih.

  • Kaj je potrebno za uspešno prijavo na razpis?

  • Kje dobiti sredstva za podjetniške projekte?

  • Na kaj morajo biti podjetniki še posebej pozorni pri pripravi in ustreznem vodenju projekta?

  • Kaj je crowdfunding, poslovni angeli? Ali obstajajo alternative?

  • Vprašanja in odgovori.


Seminar je za udeležence brezplačen. Za dodatne informacije lahko pokličete na Idrijsko-Cerkljansko razvojno agencijo d.o.o. Idrija, na telefonsko številko 05 37 20 180.


Usposabljanje je financirano s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo in SPIRIT Slovenija, javne agencije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije, s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se v okviru Javnega razpisa za financiranje izvajanja celovitih podpornih storitev za potencialne podjetnike in podjetja v okviru slovenskih poslovnih točk za obdobje od 2018 do 2022, SPOT regije.

ABC RAČUNOVODSTVA

Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija d.o.o. Idrija vas vabi na delavnico: ABC...

[Idrija] OD IDEJE DO USPEŠNEGA POSLOVNEGA MODELA

Dogodek bo vodil Mitja Mikuž, Primorski tehnološki park in vodja Podjetniškega TOP programa v sodelovanju z Žanom Menartom, Smart Optometry, Coworking Idrija. Več info na

[Cerkno] Vabilo na dogodek: Cerkno ZA zeleni turizem

V Petek, 22. junij 2018, ob 17.00 uri, vas vabimo na predstavitev za ponudnike o možnosti pridobivanja zelenih certifikatov (Jana Apih, predstavnica akreditiranega partnerja za Zeleno shemo...

Partnerji