[Idrija] Nadaljevalna delavnica o prodaji na platformi Etsy – Etsy SEO

torek, 08. maj 2018 - 17:00

Ste rokodelec, izdelujete unikatne izdelke in jih že prodajate preko Etsy trgovine? Želite nadgraditi svoje znanje pri upravljanju Etsy trgovine in spoznati različna orodja pri tem?

Potem bo tokratna delavnica ravno pravšnja za vas!

Vsebina dogodka:

  • Poučimo se o SEO

  • Kako poiskati in zapisati ključne besede

  • Katera orodja lahko pri tem uporabimo

  • Kako si pri SEO pomagamo s statistiko

Delavnica je praktična, to pomeni, da bo vsak udeleženec delal na svojem računalniku konkretno na primeru svoje trgovine.

Kdaj: torek, 8. maj 2018,  ob 17. uri.

Trajanje: delavnica bo trajala2,5 ure.

Kje: računalniška učilnica ICRUM, Mestni trg 2, Idrija.

Predavateljica: Anita Česnik Mažgon s.p. na Etsy prodaja že 7 let in se stalno izobražuje na to temo. Je ustanoviteljica vodilne FB skupine »Slovenski Etsy Podjetniki« s 1.700 člani. V zadnjem letu je izvedla okoli 15 tovrstnih delavnic po vsej Sloveniji, njena predavanja obiskujejo najboljši slovenski oblikovalci ročno izdelanih izdelkov.

Prijave: število udeležencev je omejeno na 12, zato je potrebna predhodna prijava. Prednost imate tisti, ki že imate svojo Etsy trgovino. Prijavite se lahko na elektronski naslov: mateja.bizjak@icra.si ali po telefonski številki 05 37 43 911. Vsak udeleženec mora s seboj prinesti svoj računalnik.

Dogodek je za udeležence brezplačen, saj je sofinanciran s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republike Slovenije, v okviru projekta STARTAP! IDRIJA-CERKNO. Partnerji in tudi sofinancerji projekta so: Občina Idrija, Občina Cerkno, Smart Optometry d.o.o., Certa d.d., Zveza društev Mladinski center Idrija in Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija d.o.o. Idrija.

Število mest je omejeno. Prijave zbiramo do zasedbe prostih mest.

Vljudno vabljeni!

Vodilni partner projekta: ICRA d.o.o. Idrija


[IDRIJA] Podjetniški zajtrk - Zaposlovanje državljanov EU/EGP in Švice

Vabimo vas na podjetniški zajtrk, ki bo 12.2.2019 ob 9.00 uri v Coworking Idrija, Arkova 43, 5280 Idrija.TEMA: ZAPOSLOVANJE DRŽAVLJANOV EUKje v Evropi lahko najdem primeren kader...

[CERKNO] Kako iz prave ideje razviti uspešno poslovno zgodbo

VABILO NA DELAVNICO:  »Kako iz prave ideje razviti uspešno poslovno zgodbo« LTO Laufar Cerkno organizira delavnico z naslovom »Kako iz prave ideje...

Brezplačna delavnica DIGITALNEGA MARKETINGA

Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija vas vabi k vpisu v delavnico DIGITALNEGA MARKETINGA v Idriji Že nekaj časa velja rek v poslu: »Če te ni na...

Partnerji